Játrové palačinky se šlehačkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
640 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá telecí játra naškrabeme na jemnou kašičku. Přimícháme žloutky, sůl a nakonec sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Směs vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a palačinku opečeme po obou stranách. Rozpůlíme ji, upravíme na talíře a povrch ozdobíme ušlehanou smetanou smíchanou s nastrouhaným křenem a špetkou soli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.