Játrové palačinky se šlehačkou
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůJátra telecí
- 40gramůKřen
- 1špetkaSůl
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 10mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
640 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá telecí játra naškrabeme na jemnou kašičku. Přimícháme žloutky, sůl a nakonec sníh ušlehaný z bílků.
- 2Směs vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a palačinku opečeme po obou stranách. Rozpůlíme ji, upravíme na talíře a povrch ozdobíme ušlehanou smetanou smíchanou s nastrouhaným křenem a špetkou soli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.