Jatýrka v jarní zelenině
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 150mililitrůVoda pitná
- 400gramůJátra kuřecí
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Játra omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme jí na rozpáleném oleji. Přidáme játra a krátce osmahneme, poté přidáme zeleninu, ochutíme grilovacím kořením, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou a vše dusíme doměkka.
- 2Hotová játra osolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.