Jatýrka v jarní zelenině

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 150mililitrůVoda pitná
    • 400gramůJátra kuřecí
    • 1lžičkaKoření grilovací
    • 1špetkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme jí na rozpáleném oleji. Přidáme játra a krátce osmahneme, poté přidáme zeleninu, ochutíme grilovacím kořením, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou a vše dusíme doměkka.
  • 2
    Hotová játra osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.