Jednoduchá fazolková polévka
70 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 1,5litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaSolamyl
- 0,25litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné fazolky vložíme do vody a vaříme asi 50 minut.
- 2Uvařené zahustíme Solamylem, rozmíchaným v mléce, poté zvolna za častého míchání dovaříme. Před koncem varu polévku osolíme.
- 3Nakonec do polévky rozmícháme vejce a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.