Jednoduchý jablečný křen

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
121 g
Vláknina
24 g
Cukr
65 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, odstraníme jádřince, nakrájíme na kousky a pokapeme citronovou šťávou. Osladíme cukrem a podusíme cca 5 minut na rozpáleném oleji.
  • 2
    Oloupeme křen a najemno nastrouháme. Jablka rozmačkáme, smícháme s křenem, dochutíme solí, dáme do misky a můžeme podávat.
  • 3
    Omáčka vhodná k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.