Jednohubky s krevetami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
554 mg
Cukr
204 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve pokapeme citronem předvařené krevety a necháme chvíli odpočinout. Plátky světlého toustového chleba pečeme 5 až 7 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Vychladlé je potřeme petrželkovým máslem a rozkrojíme na 4 díly. Na každý kousek položíme plátek okurky, trochu kopru a krevetu.
  • 2
    Petrželkové máslo připravíme tak, že rozehřejeme kousek ze 125 g másla a opečeme na něm 1 šalotku. Přilijeme 1 lžíci bílého vína a povaříme. Osolíme, zchladíme a spolu s 1 lžící nasekané petrželky přidáme ke zbylému máslu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.