Jednohubky ze žitného chleba
25 min.
Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCibulka jarní
- 50gramůSušené hovězí
- 1kusPaprika červená
- 100gramůSalám uherský
- 3lžíceSýr krémový
- 1lžičkaKřen
- 100gramůLosos uzený
- 1lžičkaPetržel - nať
- 2lžíceSmetana 16% (pochoutková)
- 6krajícůChléb celozrnný žitný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Část žitného chleba rozkrájíme na 24 kousků a rozložíme na pracovní plochu. Osm z nich namažeme máslem. Očistíme jarní cibulku, omyjeme ji a nakrájíme. Dalších 8 chlebíčků pokryjeme sušeným hovězím masem a ozdobíme cibulkou.
- 2Očistíme a zbavíme semen papriky, nakrájíme je na malé kousky. Chlebíčky namazané máslem pokryjeme nakrájeným salámem a paprikami.
- 3Krémový čerstvý sýr smícháme s křenem a smetanou. Zbylých 8 kousků pomažeme vzniklou pomazánkou. Nakrájíme uzeného lososa a obložíme jím chlebíčky s čerstvým sýrem. Ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.