Jehněčí kebaby marocké

145 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
653 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na stejné kousky. V míse smícháme olej, chilli, citronovou šťávu a kůru, rozetřený česnek, zázvor, koriandr a kmín. Do této marinády dáme maso a promícháme. Zakryjeme mísu a necháme marinovat 2 hodiny.
  • 2
    Na 8 dílů nařízneme citron a cibuli.
  • 3
    Z cuket odřízneme slupky na tenké dlouhé proužky a pak je pokrájíme na silnější kolečka.
  • 4
    Vyndáme maso z marinády a napícháme maso střídavě s citronem, cibulí a cuketou na grilovací jehly.
  • 5
    Opékáme kebaby 10 minut, často obracíme a potíráme zbylou marinádou.
  • 6
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.