Jehněčí kofty
35 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso mleté
- 1hrstPetržel
- 1lžičkaNové koření mleté
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCitrony
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaPískavice řecké seno
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Jemně mleté jehněčí maso smícháme v míse s nasekanou cibulí, petrželkou, novým kořením, řeckým senem, paprikou a solí.
- 2Směs rozdělíme na 4 stejné díly a z každého navlhčenýma rukama vytvarujeme podlouhlé kousky kolem široké ploché špejle.
- 3Připravené kofty lehce potřeme olejem a grilujeme 10-15 minut. Špejlí občas pootočíme.
- 4Kofty podáváme s klínky omytého citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.