Jehněčí kofty

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně mleté jehněčí maso smícháme v míse s nasekanou cibulí, petrželkou, novým kořením, řeckým senem, paprikou a solí.
  • 2
    Směs rozdělíme na 4 stejné díly a z každého navlhčenýma rukama vytvarujeme podlouhlé kousky kolem široké ploché špejle.
  • 3
    Připravené kofty lehce potřeme olejem a grilujeme 10-15 minut. Špejlí občas pootočíme.
  • 4
    Kofty podáváme s klínky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.