Jehněčí kostky s kořením pěti vůní

45 min.
Čína

Ingredience

    • 500gramůJehněčí maso
    • 2kusyPaprika žlutá
    • 2kusyPaprika zelená
    • 2kusyPaprika červená
    • 1lžičkaKari koření
    • 1lžičkaKoření pěti vůní
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jehněčí kýty opláchneme a nakrájíme na kostky. Potom si připravíme žluté, červené a zelené papriky, které omyjeme, odstraníme z nich zrníčka a nakrájíme.
  • 2
    Do 2 lžic rozpáleného oleje v pánvi vložíme maso a zprudka orestujeme. Maso ochutíme zeleným pepřem, kořením kari, kořením pěti vůní a dáme ho stranou okapat.
  • 3
    Do druhé pánve nalijeme zbylý olej, necháme ho rozpálit a vhodíme papriku, kterou také zprudka orestujeme.
  • 4
    K paprice přidáme odložené jehněčí maso. Ještě zlehka tuto směs promícháme a krátce prohřejeme, poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.