Jehněčí kostky s kořením pěti vůní
45 min.
Ingredience
- 500gramůJehněčí maso
- 2kusyPaprika žlutá
- 2kusyPaprika zelená
- 2kusyPaprika červená
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaKoření pěti vůní
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
22 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso z jehněčí kýty opláchneme a nakrájíme na kostky. Potom si připravíme žluté, červené a zelené papriky, které omyjeme, odstraníme z nich zrníčka a nakrájíme.
- 2Do 2 lžic rozpáleného oleje v pánvi vložíme maso a zprudka orestujeme. Maso ochutíme zeleným pepřem, kořením kari, kořením pěti vůní a dáme ho stranou okapat.
- 3Do druhé pánve nalijeme zbylý olej, necháme ho rozpálit a vhodíme papriku, kterou také zprudka orestujeme.
- 4K paprice přidáme odložené jehněčí maso. Ještě zlehka tuto směs promícháme a krátce prohřejeme, poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.