Jehněčí kotletky s novými bramborami

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
35 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme drcený pepř, citronovou šťávu a olej a vzniklou pastou potřeme očištěné kotletky. Zakryjeme a necháme alespoň 30min marinovat.
  • 2
    Poté na rozpáleném oleji maso opečeme z obou stran. Zakápneme trochou vody a pod pokličkou dusíme ještě cca 30min doměkka. Na závěr šťávu necháme vysmahnout.
  • 3
    Mezitím uvaříme oloupané brambory v osolené vodě a scedíme.
  • 4
    Kotletky podáváme s bramborami omaštěnými máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.