Jehněčí kotletky v jogurtové marinádě

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
918 mg
Cukr
221 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme nasekané bylinky, nastrouhanou kůru z 1 limetky, lžíci limetkové šťávy a prolisovaný česnek. Přidáme jogurt, mleté mandle, sůl, pepř, koření a vše dobře promícháme.
  • 2
    V připravené marinádě obalíme očištěné jehněčí kotlety a necháme přikryté asi 2 hodiny v chladničce.
  • 3
    Potom kotlety znovu promícháme s marinádou a rozložíme je na rošt grilu. Můžeme je grilovat i v misce z alobalu asi 15cm nad žhavými uhlíky. Během grilování maso několikrát obrátíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.