Jehněčí maso na kmíně

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
462 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vykostíme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme je. Mírně podlijeme vývarem, okmínujeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zamícháme ji do šťávy a povaříme asi 10 minut.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.