Jehněčí maso s fazolovými lusky
80 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 300gramůZakysaná smetana
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 80gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 800gramůJehněčí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
59 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté fazolové lusky zbavíme vláken, rozkrojíme je po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka.
- 2Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle. Potom přidáme na kousky nakrájené, osolené a opaprikované maso, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
- 3Měkké maso a lusky smícháme, dáme do zapékací mísy a zalijeme rozšlehanou, osolenou smetanou. V troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.