Jehněčí maso s fazolovými lusky

80 min.

Ingredience

    • 200gramůCibule
    • 300gramůZakysaná smetana
    • 400gramůFazolové lusky zelené
    • 80gramůSádlo škvařené
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 800gramůJehněčí maso
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
59 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté fazolové lusky zbavíme vláken, rozkrojíme je po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka.
  • 2
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle. Potom přidáme na kousky nakrájené, osolené a opaprikované maso, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso a lusky smícháme, dáme do zapékací mísy a zalijeme rozšlehanou, osolenou smetanou. V troubě zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.