Jehněčí maso s rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso vykostíme, upravíme do tvaru válečku, protkneme slaninou a osolíme.
  • 2
    V kastrole vyškvaříme zbylou slaninu, přidáme máslo, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme. Na tomto základu opečeme maso po celém povrchu. Přidáme koření, podlijeme vývarem a pečeme téměř doměkka.
  • 3
    Nakonec přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata, šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a povaříme. Maso vyjmeme, nakrájíme a šťávu prolisujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.