Jehněčí na paprice

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
56 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
834 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěné, na porce nakrájené jehněčí přední maso, osolíme a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, necháme je vysmahnout, okořeníme mletou paprikou, znovu podlijeme a přivedeme k varu. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.