Jehněčí na středomořský způsob
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžičkyChilli koření mleté
- 1lžíceOlej stolní
- 1,5lžičkyKmín celý
- 85mililitrůVíno bílé
- 4kusyRajčata
- 1000gramůJehněčí kotlety
- 2lžičkyČesnek
- 1lžičkaKoriandr čerstvý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Olej rozpálíme na velké pánvi, přidáme kotlety a 3 minuty smažíme doměkka. Vyndáme a udržujeme teplé.
- 2Zmírníme oheň a necháme v pánvi změknout nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kmín, čili, přilijeme víno, zvýšíme teplotu a než se víno odpaří, přidáme rajčata a koriandr. 3 minuty vaříme.
- 3Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.