Jehněčí na středomořský způsob

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej rozpálíme na velké pánvi, přidáme kotlety a 3 minuty smažíme doměkka. Vyndáme a udržujeme teplé.
  • 2
    Zmírníme oheň a necháme v pánvi změknout nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kmín, čili, přilijeme víno, zvýšíme teplotu a než se víno odpaří, přidáme rajčata a koriandr. 3 minuty vaříme.
  • 3
    Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.