Jehněčí na zeleném pepři
40 min.
Ingredience
- 10kusůList pepřovník
- 500gramůJehněčí maso
- 150gramůPaprika zelená
- 150gramůPaprika červená
- 150gramůPaprika žlutá
- 80mililitrůOlej sezamový
- 10gramůKari
- 5gramůKoření pěti vůní
- 40gramůPepř zelený mletý
- 125mililitrůVývar jehněčí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ve woku rozpálíme olej a jehněčí maso nakrájené na nudličky opečeme ze všech stran na prudkém ohni asi 3 minuty. Posypeme kari a kořením pěti vůní, vyjmeme a uchováme v teple.
- 2Na výpeku v pánvi osmahneme papriky nakrájené na proužky, přidáme zelený pepř, podlijeme vývarem a necháme 3 minuty dusit. Vrátíme zpět maso, vmícháme nasekané pepřové listy a ještě 4 minuty podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.