Jehněčí na zeleném pepři

40 min.

Ingredience

      • 10kusůList pepřovník
      • 500gramůJehněčí maso
      • 150gramůPaprika zelená
      • 150gramůPaprika červená
      • 150gramůPaprika žlutá
      • 80mililitrůOlej sezamový
      • 10gramůKari
      • 5gramůKoření pěti vůní
      • 40gramůPepř zelený mletý
      • 125mililitrůVývar jehněčí
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    485 kcal
    Bílkoviny
    17 g
    Tuky
    37 g
    Sacharidy
    9 g
    Vláknina
    3 g
    Cukr
    3 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Ve woku rozpálíme olej a jehněčí maso nakrájené na nudličky opečeme ze všech stran na prudkém ohni asi 3 minuty. Posypeme kari a kořením pěti vůní, vyjmeme a uchováme v teple.
    • 2
      Na výpeku v pánvi osmahneme papriky nakrájené na proužky, přidáme zelený pepř, podlijeme vývarem a necháme 3 minuty dusit. Vrátíme zpět maso, vmícháme nasekané pepřové listy a ještě 4 minuty podusíme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.