Jehněčí pilaf II

50 min.

Ingredience

      • 600gramůJehněčí maso
      • 2kusyCibule
      • 6stroužkůČesnek
      • 300gramůRýže
      • 2lžíceProtlak rajčatový
      • 750mililitrůVývar jehněčí
      • 1lžičkaPepř černý mletý
      • 1lžíceSůl
      • 1lžícePaprika mletá sladká
      • 2lžíceOlej rostlinný
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    500 kcal
    Bílkoviny
    30 g
    Tuky
    28 g
    Sacharidy
    15 g
    Vláknina
    3 g
    Cukr
    2 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji.
    • 2
      Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.
    • 3
      Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru.
    • 4
      Dusíme, až je rýže měkká.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.