Jehněčí pilaf II
50 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí maso
- 2kusyCibule
- 6stroužkůČesnek
- 300gramůRýže
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 750mililitrůVývar jehněčí
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceSůl
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kousky a spolu s kolečky cibule a česnekem nakrájeným na plátky opečeme na oleji.
- 2Osolíme, okořeníme, mírně podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka.
- 3Nakonec přidáme protlak, přisypeme rýži a zalijeme zbytkem vývaru.
- 4Dusíme, až je rýže měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.