Jehněčí po italsku
35 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej stolní
- 800gramůJehněčí kotlety
- 50gramůCibule
- 2lžičkyChilli koření mleté
- 3gramyKmín drcený
- 40mililitrůVíno bílé
- 150gramůRajčata
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 2lžičkyČesnek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
578 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozpálíme olej a z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a uchováme v teple.
- 2Zmírníme plamen a v pánvi necháme zesklovatět cibulku a česnek. Přidáme chilli, kmín, přilijeme víno, a než se víno úplně vyvaří, přidáme rajčata a koriandr. Vaříme vše asi 3 minuty. Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.