Jehněčí s fazolkami
85 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůJehněčí maso
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 3lžíceSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.
- 2V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.
- 3Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.