Jehněčí s fazolkami

85 min.

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 600gramůJehněčí maso
    • 500gramůFazolové lusky zelené
    • 3lžíceSádlo škvařené
    • 1lžičkaSůl
    • 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
    • 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.
  • 2
    V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.
  • 3
    Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.