Jehněčí s jarní cibulkou

75 min.

Ingredience

    • 600gramůJehněčí kýta
    • 800gramůCibulka jarní
    • 1špetkaPaprika mletá pálivá
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaSůl
    • 1decilitrOlej rostlinný
    • 1hrnekVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
48 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Přidáme očištěné, nakrájené cibulky, mletou papriku a olej. Podlijeme vodou a zvolna dusíme na mírném ohni doměkka.
  • 2
    Pokrm podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v troše vody.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.