Jehněčí s jarní cibulkou
75 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 800gramůCibulka jarní
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1hrnekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
48 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Přidáme očištěné, nakrájené cibulky, mletou papriku a olej. Podlijeme vodou a zvolna dusíme na mírném ohni doměkka.
- 2Pokrm podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v troše vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.