Jehněčí se špenátem

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
52 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v polovině dávky mouky. Dáme na rozpálené sádlo opéci dorůžova. Maso vyjmeme.
  • 2
    Ve zbylém tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli i s natí.
  • 3
    Špenát omyjeme a hrubě nasekáme. Opečené maso a špenát vložíme na cibulový základ, podlijeme a dusíme. Když je maso měkké, zaprášíme je zbylou moukou a povaříme.
  • 4
    Podáváme s kyselou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.