Jehněčí špíz na kiwi
25 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 1kusKiwi
- 1stroužekČesnek
- 1špetkaZázvor mletý
- 1špetkaKmín celý
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 1kusKlobása Dunajská
- 1lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do velké mísy prolisujeme česnek, přidáme oloupané kiwi (důkladně rozmačkáme), zázvor a kmín. Vložíme na kostičky pokrájené maso, důkladně ho promícháme s marinádou, vše pak necháme 20 minut odležet na chladném místě.
- 2Maso napícháme na jehlu či špejli, prokládáme cibulí, paprikou a klobásou. Potřeme zbylou marinádou.
- 3Špíz dáme na rozpálený, olejem potřený gril a grilujeme 10 minut. Průběžně maso otáčíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.