Jehněčí svíčková v medové marinádě

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
203 mg
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpuštěný med smícháme v misce se sójovou omáčkou a prolisovaným česnekem.
  • 2
    Maso potřeme medovou marinádou ze všech stran a pod fólií necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
  • 3
    Rošt pomažeme olejem, gril předehřejeme na vyšší teplotu. Odleželé maso položíme na rošt a 4 minuty zprudka zapékáme ze všech stran. Poté teplotu snížíme a maso grilujeme ještě asi 6 minut. Často otáčíme a potíráme zbylou marinádou.
  • 4
    Grilované maso necháme chvíli odpočinout, poté šikmým řezem nakrájíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.