Jehněčí v omáčce s kapary

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
408 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci uvedeme vývar k varu. Vložíme očištěné maso a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme pokrájenou cibuli, podlijeme vývarem a 10 minut vaříme. Odstavíme, přidáme v troše vývaru rozšlehané žloutky s kouskem másla. Dobře promícháme.
  • 3
    Do omáčky vložíme nakrájené maso a posypeme kapary.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.