Jehněčí vývar s kroupami
160 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 1,5litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 250gramůCeler bulvový
- 100gramůKroupy střední
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme maso vaříme v osolené vodě, po půl hodině přidáme na
- 2kousky pokrájený celer a pomalu vařímeještě 2,5 hodiny. Maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, vrátíme zpět do vývaru. Zatím v jiném hrnci uvaříme kroupy, scedíme a přidáme k vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.