Jelení směs

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 800gramůJelení kýta
    • 150gramůAnglická slanina
    • 150gramůFazole bílé sterilované
    • 100mililitrůŠťáva k vepřovému masu
    • 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžičkaHoubové koření
    • 0,25lžičkaChilli koření mleté
    • 120gramůCibule sterilovaná
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
39 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
773 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, slaninu na proužky, naložené fazole a cibulky scedíme a necháme okapat. V rendlíku na oleji osmažíme maso, až změkne, přidáme slaninu, zeleninu, přimícháme vepřovou šťávu, sůl, chilli koření, houbové koření, zašleháme smetanu a alespoň pět minut necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.