Jelení směs
45 min.
Ingredience
- 800gramůJelení kýta
- 150gramůAnglická slanina
- 150gramůFazole bílé sterilované
- 100mililitrůŠťáva k vepřovému masu
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaHoubové koření
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 120gramůCibule sterilovaná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
39 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
773 mg
Postup přípravy
- 1Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, slaninu na proužky, naložené fazole a cibulky scedíme a necháme okapat. V rendlíku na oleji osmažíme maso, až změkne, přidáme slaninu, zeleninu, přimícháme vepřovou šťávu, sůl, chilli koření, houbové koření, zašleháme smetanu a alespoň pět minut necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.