Jemné kuřecí kari

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
22 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
14 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na jemno a asi 5 minut ji opékáme doměkka na oleji. Poté přidáme utřený česnek, zázvor, koriandr, hořčičná semínka, garam masala a kmín a 2 minuty povaříme.
  • 2
    Poté přidáme i kuřecí maso nakrájené na kousky velikosti sousta a 10 minut opékáme na mírném plameni za občasného promíchání. Přidáme 300 ml horké vody a kostku bujónu. Přidáme i skořici a 45 minut povaříme.
  • 3
    Skořici vyjmeme, vmícháme jogurt a rozinky a prohřejeme.
  • 4
    Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.