Jemné lívanečky se skořicí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
23 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
3 g
Cukr
146 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku vsypeme do mísy, zalijeme vroucím mlékem a necháme cca 4 hodiny odstát. Poté vmícháme žloutky, sůl, nastrouhanou citronovou kůru a třeme cca 20 minut.
  • 2
    Lívanečník vymažeme rozehřátým máslem, naplníme ho těstem a v rozpálené troubě upečeme dozlatova.
  • 3
    Hotové lívanečky obalíme ve skořicovém cukru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.