Jemný masový salát
20 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůHovězí maso vařené
- 1kusMrkev kořen
- 1kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
262 mg
Postup přípravy
- 1Omyté listy hlávkového salátu nakrájíme na proužky. Smícháme je s nastrouhanou mrkví, vařenými vejci nakrájenými na kousky a s masem nakrájeným na nudličky.
- 2Citronovou šťávu, olej a sůl rozšleháme a nalijeme na salát.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.