Jeseter na rožni
45 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramJeseter ruský
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusCitrony
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
877 mg
Postup přípravy
- 1Rybu spaříme vařící vodou a nožem odstraníme šupiny. Maso nakrájíme na stejné kousky, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout.
- 2Porce osušíme utěrkou, pomastíme olejem a po obou stranách rychle opečeme na rozpáleném rožni.
- 3Podáváme horké s plátky citronu a s rajčaty podušenými na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.