Jihomoravský vepřový guláš

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
31 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso, osolíme a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme nejdříve bez podlévání, později mírně podléváme.
  • 2
    K poloměkkému masu přidáme na proužky nakrájené papriky zbavené semen, oloupaná, nakrájená rajčata a hrášek. Vše dusíme do změknutí zeleniny.
  • 3
    Zvlášť na másle dusíme na plátky nakrájené žampiony. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě a přidáme dušené žampiony.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.