Jogurová polévka s okurkou a koprem
20 min.
Ingredience
- 300gramůJogurt bílý
- 300mililitrůVoda pitná
- 100gramůOkurka salátová
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůŠunka dušená
- 1lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
157 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Jogurt rozmícháme se studenou vodou.
- 2Šunku, natvrdo uvařené, oloupané vejce a očištěnou okurku zbavenou semen pokrájíme na kostk, omytý kopr nadrobno nasekáme. Vše přidáme do rozmíchaného jogurtu, osolíme a dobře promícháme.
- 3Jogurtovou polévku podáváme vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.