Jogurt s tykví po indicku

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tykev zbavíme slupky a najemno nastrouháme. V suchém hrnci ji povaříme, než tykev změkne. Následně ji přecedíme a necháme bokem vychladnout.
  • 2
    Na pánvi bez oleje pražíme kmín, který následně nadrtíme. Zelené chilli nakrájíme společně se zázvorem. Jogurt smícháme s mletým chilli a nadrceným kmínem. Přidáme špetku soli.
  • 3
    Tykev vyklopíme do servírovací mísy. Jogurt důkladně promícháme, naaranžujeme na něj chilli papričky, koriandr a zázvor. Necháme vychladit a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.