Jogurtové bochníčky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy si dáme hladkou mouku, jogurt, 1 vajíčko, jedlou sodu, špetku soli a vypracujeme hladké tuhé těsto.
  • 2
    Na pomoučeném vále znovu těsto prohněteme, rozdělíme na 4 části a vytvoříme 4 malé bochníčky, které položíme na olejem vymaštěný plech, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v předehřáté troubě přibližně 30 minut při 175°C.
  • 3
    Zlatohnědé jogurtové bochníčky podáváme jako přílohu k sýru, pečenému masu a zeleninovým salátům.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.