Jogurtový chléb s fenyklem
185 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůJogurt bílý
- 40gramůFenykl sladký - hlíza
- 20gramůMáslo čerstvé
- 220mililitrůVoda pitná
- 5gramůSůl
- 40gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Fenykl oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr, sůl a pokrájený fenykl. Promícháme, přidáme sušené droždí a vložíme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.