Jogurtový chléb s javorovým sirupem a hrozinkami

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 5gramůSůl
    • 150mililitrůJogurt bílý
    • 80mililitrůSirup javorový
    • 60gramůHrozinky
    • 30gramůMáslo čerstvé
    • 150mililitrůMléko plnotučné
    • 50gramůCukr krupice
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme javorový sirup, mléko, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr a sůl, vmícháme hrozinky. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.