Jogurtový chléb s javorovým sirupem a hrozinkami
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 150mililitrůJogurt bílý
- 80mililitrůSirup javorový
- 60gramůHrozinky
- 30gramůMáslo čerstvé
- 150mililitrůMléko plnotučné
- 50gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme javorový sirup, mléko, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr a sůl, vmícháme hrozinky. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.