Jogurtový pudink
30 min.
Ingredience
- 4lžíceMandle
- 2lžíceCukr moučkový
- 1litrMléko plnotučné
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceHrozinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Mléko s cukrem vaříme za stálého míchání, až zůstane polovina původního obsahu. Necháme vychladnout.
- 2Potom vmícháme rozšlehaný jogurt, nádobu přikryjeme pokličkou a vaříme ve vodní lázni, až pudink sedne.
- 3Nakonec každou porci ozdobíme nasekanými mandlemi a hrozinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.