Jogurtový pudink

30 min.
Indie

Ingredience

    • 4lžíceMandle
    • 2lžíceCukr moučkový
    • 1litrMléko plnotučné
    • 200mililitrůJogurt bílý
    • 1lžíceHrozinky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko s cukrem vaříme za stálého míchání, až zůstane polovina původního obsahu. Necháme vychladnout.
  • 2
    Potom vmícháme rozšlehaný jogurt, nádobu přikryjeme pokličkou a vaříme ve vodní lázni, až pudink sedne.
  • 3
    Nakonec každou porci ozdobíme nasekanými mandlemi a hrozinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.