Jogurtový salát z ředkviček a jablek
10 min.
Ingredience
- 8kusůŘedkvička
- 1kusJablka
- 100gramůJogurt bílý
- 0,5lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Omytá neloupaná jablka rozkrájíme na kostičky.
- 2v misce plátky ředkviček a kostičky jablek smícháme s jogurtem, dochutíme citrónovou šťávou a solí.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.