Kačamak
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůMouka kukuřičná
- 1litrVoda pitná
- 60gramůSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do vařící osolené vody dáme polovinu sádla a rozšleháme kukuřičnou mouku. Za stálého míchání vaříme, až se těsto odlepuje ode dna.
- 2Z těsta vykrajujeme polévkovou lžící noky.
- 3Podáváme je jako přílohu, posypané jemně nakrájenou cibulkou usmaženou na zbylém sádle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.