Kaččhské preclíky
40 min.
Ingredience
- 2lžíceMák - semena
- 250gramůMouka polohrubá
- 125gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
- 1lžíceKmín drcený
- 1špetkaSůl
- 1šálekVoda pitná
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
29 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
241 mg
Postup přípravy
- 1Z mouky, másla, prášku do pečiva, kmínu, soli a trochy vody vypracujeme těsto.
- 2Na vále z těsta tvarujeme preclíky a klademe je na vymaštěný plech. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mákem.
- 3Preclíky pečeme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.