Kachna na žampionech

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1943 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
184 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme očištěnou, na porce rozdělenou a osolenou kachnu, okmínujeme ji, podlijeme a dusíme.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, přidáme na plátky nakrájené žampiony a zasmahneme je. Základ zaprášíme moukou, znovu zasmahneme, zalijeme teplou vodou, rozšleháme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.
  • 3
    Podáváme s houskovými knedlíky nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.