Kachna na zelí
35 min.
Ingredience
- 125mililitrůVíno rýžové čínské
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 500gramůKachní prsa
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
12 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
25 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Prsa položíme kůží dolů, osolíme a necháme ležet dvě hodiny v ledničce. Pak je zalijeme saké a vaříme v páře sedm minut.
- 2Po vyjmutí masa na pařáku vaříme zelí tři minuty. Maso zatím rychle smažíme na teflonové pánvi kůží dolů, poté ho nakrájíme.
- 3K masu podáváme pokrájené zelí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.