Kachna pečená na černém pivu
120 min.
Ingredience
- 1špetkaKmín celý
- 200mililitrůPivo tmavé 13% 4,4% obj.
- 1hrstHrozinky
- 1kusKachna mražená
- 1lžičkaSůl
- 0,5kusZázvor celý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1265 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
118 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
288 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytou kachnu naporcujeme.
- 2Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem.
- 3Směsí potřeme kachnu, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem.
- 4Pečeme ve vyhřáté troubě a občas podléváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.