Kachna po staročesku
110 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůZelí kysané
- 2decilitryVíno bílé
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 1kusKachna mražená
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1290 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
118 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem ji pečeme v troubě. Téměř měkkou kachnu naporcujeme.
- 2Část tuku oddělíme a podusíme na něm nakrájenou cibuli, zalijeme vínem, přidáme zelí, porce kachny a přelijeme výpekem. Vše dodusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.