Kachna pomalu pečená

250 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
924 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
88 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
190 mg
Cukr
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu očistíme, opláchneme a necháme ji okapat. Potom ze všech stran osolíme a posypeme kmínem a majoránkou.
  • 2
    Takto připravenou kachnu vložíme do pekáče, ničím nepodléváme, přiklopíme a pomalu pečeme při teplotě 140°C. Při této teplotě pečeme přikrytou kachnu 4 hodiny.
  • 3
    Odkrytou kachnu pečeme ještě další půlhodinu, ale to již zvýšíme teplotu na 200°C.
  • 4
    Kachna je upečená ve vlastní šťávě a je výborná.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.