Kachna s celerem

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1339 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
124 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kachnu osolíme a opečeme po všech stranách na sádle. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na kousky nakrájený řapíkatý celer. Krátce osmahneme.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme a rozvaříme. K masu přilijeme šťávu z rozvařených rajčat a víno. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 2 hodiny.
  • 3
    Měkkou kachnu naporcujeme a ozdobíme dušenou cibulí a řapíky celeru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.