Kachna s ovocem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1314 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
118 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladou kachnu omyjeme a uvnitř i na povrchu ji osolíme.
  • 2
    Jablka a hrušky oloupeme, nakrájíme na dílky a vložíme do vnitřku kachny. Otvor spíchneme jehlou.
  • 3
    Naplněnou kachnu dáme na pekáč, podlijeme trochou vody a za občasného polévání ji pečeme dozlatova.
  • 4
    Upečenou kachnu naporcujeme a náplň podáváme jako kompot. Podle chuti dokořeníme citronovou šťávou a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.