Kachna s ovocem
110 min.
Ingredience
- 500gramůHrušky
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusKachna mražená
- 500gramůJablka
- 750mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1314 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
118 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Mladou kachnu omyjeme a uvnitř i na povrchu ji osolíme.
- 2Jablka a hrušky oloupeme, nakrájíme na dílky a vložíme do vnitřku kachny. Otvor spíchneme jehlou.
- 3Naplněnou kachnu dáme na pekáč, podlijeme trochou vody a za občasného polévání ji pečeme dozlatova.
- 4Upečenou kachnu naporcujeme a náplň podáváme jako kompot. Podle chuti dokořeníme citronovou šťávou a cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.