Kachna s pórkem a zelím

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Wok rozehřejeme, vložíme kachní řízky a opékáme bez oleje 5 minut po každé straně. Maso přeneseme na prkénko, i s kůží řízky nakrájíme na tenké plátky. Vysmaženou šťávu z woku slijeme, necháme pouze jednu lžíci, přidáme nakrájené zelí, pórek nakrájený na kolečka a drobně nakrájenou pomerančovou kůru. Za stálého obracení opékáme 5 minut. Následně přidáme kachní maso, 3 minuty prohříváme. Maso pokapeme ústřicovou omáčkou, vše řádně promícháme a krátce prohřejeme.
  • 2
    Hotový pokrm rozdělíme do misek, posypeme nasucho opraženým sezamem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.