Kachna se zeleným hráškem
80 min.
Ingredience
- 30gramůSlanina vepřová
- 500gramůHrášek
- 1lžičkaSůl
- 200gramůŠalotka
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1000gramůKachna mražená
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
65 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou kachnu nakrájíme na porce, podusíme na másle.
- 2K téměř měkkému masu přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, celé šalotky a čerstvý hrášek. Dusíme, až vše změkne.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.